Esdeveniments


Hola a tots i totes, ja tenim els calendaris del 2019 de l’Associació. Aquest any la temàtica de les fotos ha estat agrícola, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrària Santboiana. Només us podem anticipar, que les fotos són espectaculars, podeu obrir boca amb la portada, si voleu veure més ja sabeu ……
Podeu passar per l’oficina per recollir els, si voleu col·laborar amb l’Associació, com cada any és un donatiu de 7 €, i els beneficis estaran destinats per a les activitats que realitza l’entitat.

Us recordem l’horari d’oficina, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14h, dimecres de 16 a 21h. També estaran disponibles a l’estand de la Puríssima els dies 6/7/8 de desembre, o el dia 1 de desembre a l’estand de la plaça Catalunya 10 a 13h a sant Boí.
Agrair a tots i totes els patrocinadors, fotògraf Miguel pinilla, i monitores Raquel Garcia Egea, i @pilar ruiz, que han col·laborat un any més, per confeccionar els calendaris.
De passada us recordem, que Tots Som santboians estarà a l’estand de la Puríssima, els dies 6, 7 i 8 de desembre, com cada any a la Muntanyeta.
També participarà l’1 de desembre a la Commemoració del Dia Internacional de la Discapacitat, a la Fira d’Entitats, a la Plaça Catalunya de 10 a 13h.